Upravljanje socialnih omrežij & promocija dogodkov

Home / Upravljanje socialnih omrežij & promocija dogodkov

Prisotnost na različnih socialnih medijih je pomembna tako iz vidika informiranja kot tudi interakcije z obstoječimi in potencialnimi strankami.

Vsako socialno omrežje ima svoje posebnosti, zato se prisotnost na socialnih omrežjih določa glede na potrebe naročnika. V Sloveniji prednjači družbeno omrežje Facebook, za namene boljše optimizacije spletne strani, izkoriščanja Googlovih lokacijskih in iskalnih storitev ter spremljanje statistik pa priporočamo tudi uporabo Google+ (oziroma Google My Business) omrežja. Poleg omenjenih poznamo tudi bolj specializirana omrežja, ki jih uvajamo in optimiziramo glede na branžo in ciljne publike naročnika – tovrstna omrežja so Instagram, YouTube, Snapchat, Twitter, Pinterest, Tripadvisor, HolidayCheck, Trivago, Booking.com….

Za doseganje najboljših rezultatov vam nudimo:

  • pripravo strani na socialnih omrežjih, vključno z vsemi potrebnimi informacijami in začetnimi grafičnimi materiali
  • pripravo strategije nastopa in nasvetov komunikacije na socialnih omrežjih
  • merjenje učinkov in statistik na socialnih omrežjih
  • vzpostavitev orodij za lažje upravljanje socialnih omrežij in pregled nad interakcijami

Nudimo tudi upravljanje strani / komunikacije na socialnih omrežjih. V doovoru z naročnikom postavimo začrtane cilje na socialnih omrežjih, nato pa na dnevni ali tedenski ravni z različnimi aktivnostmi, ki zajemajo grafično oblikovanje, vsebinski marketing, pripravo besedil in kreativnih nagradnih iger. Naš cilje je, da dosežemo zastavljene cilje, ki niso vezani zgolj na število interakcij, ampak predvsem na doseganje rezultatov na področju konkretnega obiska, prodaje in boljšega poslovanja blagovne znamke oziroma vašega podjetja.

PROMOCIJA DOGODKOV

V sklopu socialnih medijev izvajamo tudi promocije družabnih dogodkov, kjer s pomočjo digitalnih medijev “katapultiramo” dogodek med potencialne obiskovalce. Na tem področju uporabljamo preizkušeno kombinacijo spletnega oglaševanja, naših lastnih medijev, vsebinskega marketinga, dizajna / multimedijske produkcije in socialnih medijev.